BLCKBX154.000 Abonnenten

Speichern20.714 Aufrufe Vor 17 Stunden live gestreamtBekijk de volledige uitzending van blckbx today #93 vrijdag 28 oktober 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blc… Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Vrijdag 28 oktober 2022 – Het Westen speelt een gevaarlijk en smerig spel, aldus de Russische President gistermiddag tijdens zijn jaarlijkse speech voor de Valdai Discussion Club in Moskou. Hij waarschuwde voor het gevaarlijkste decennium na de Tweede Wereldoorlog. David Boerstra neemt ons mee in de sentimenten op het wereldtoneel waarbij wordt gesproken over de inzet van kernwapens. – WOB-documenten hebben blootgelegd dat Google, Facebook en Twitter grote invloed hadden in de informatievoorziening tijdens de corona-vaccinatiecampagne. Ook moest de oppositie worden uitgeschakeld zodat VWS kon regeren per decreet. Jurist en journalist Sietske Bergsma dook in de WOB-documenten en praat ons hier over bij. – NLP-deskundige Igor van Kaam schijnt zijn licht op de selectieve en gekleurde berichtgeving bij de grote nieuws outlets. Zo zagen we koppen als; “De nieuwe Britse premier Sunak is een feest voor de Indiase gemeenschap” of “een radicaal rechtse nieuwe premier in Italië” maar ook was er opvallend veel aandacht voor vastgelijmde klimaatactivisten. Wat is de gemene deler en welke mechanismes komen vrij? We horen het zo. Desk: jurist/publicist Sietske Bergsma, redacteur David Boerstra en NLP-deskundige Igor van Kaam Presentatie: Sanae Orchi

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert