Compleetdenkers2890 Abonnenten

23.366 Aufrufe 13.11.2022

Vandaag brengen we jullie opnieuw een speciale aflevering met een buitengewone man uit Nederland, met name Gideon van Meijeren, politicus in de Tweede Kamer namens Forum voor Democratie. Hij is ontegensprekelijk een enorm dappere politicus die oprecht naar waarheid zoekt én er over spreekt. Rechtuit, vrank en vrij, en steeds goed onderbouwd. Hierdoor wordt hij in Nederland soms als controversieel aanzien. Wij maakten echter graag de trip naar Den Haag om te spreken over de onderwerpen waar hij zich de laatste jaren in vastbeet. Veel kijkplezier. Op onze website vindt u ook manieren om ons te steunen. Bekijk dit ook even want we hebben jullie steun echt nodig om goede content te blijven maken. Helaas is er een camera gesneuveld tijdens een recente opname en deze zouden we graag zo spoedig mogelijk vervangen. www.compleetdenkers.be Graag melden we jullie ook dat Gideon weldra een lezing houdt ik ons land. U kan zich hier nog voor inschrijven. Plaats: Evenementenzaal Ridefort, Sportstraat 2 te Ruddervoorde Datum: vrijdag 18 november om 19.30u Inkom: 15 euro, ter plaatse contant te betalen Inschrijven: zo vlug mogelijk via email naar dit adres: peter_vereecke@hotmail.com Meer info: www.compleetdenkers.be

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert