MediaManiac9430 Abonnenten

Speichern29.714 Aufrufe 25.11.2022

Tweede Kamer Debat – Politiek Nederland – November 2022

Caroline van der Plas van BBB is in de Tweede Kamer in debat met de leider van GroenLinks Jesse Klaver en verschilt in mening over hoe het kabinet het stikstofbeleid moet aanpakken of moet veranderen. Daar waar Jesse Klaver meent dat er geen tijd meer is en er geen ‘luxe’ is voor uitstel. Geeft Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging juist aan dat het nooit goed genoeg zal zijn en als het zo door gaat het hele land op slot gaat. Van onderwijs, tot woningbouw en economie. Het wordt een grote ramp volgens Caroline van der Plas. Terwijl Jesse Klaver maar aan geeft dat het als het niet anders kan maar heel ‘lelijk’ moet worden en onteigening en uitverkoop het beleid moet zijn van kabinet en premier Mark Rutte onder leiding van de VVD. Is Groenlinks en Jesse Klaver niet zogenaamd oppositie? Tweede Kamer plenaire debat – Advies Remkes naar aanleiding van de gesprekken over de aanpak van het stikstofprobleem – 3 november 2022

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert