Bert Brandsma57.100 Abonnenten

Speichern19.079 Aufrufe 18.10.2022

Vrijdag 14 oktober kwamen centrale banken en andere financiële instituties samen voor de jaarlijkse IMF-vergadering. Een belangrijk agendapunt was de toekomstvisie op “digitaal centraal bankgeld”, oftewel het CBDC. Volgens critici een nieuwe stap naar meer top-down controle over ons geld, maar volgens het IMF én koningin Máxima dé manier om financiële diensten wereldwijd toegankelijk te maken. Maar hoe zit dit precies en worden de risico’s niet onderbelicht door de politiek en de media? Econoom Jelena Postuma praatet ons hierover bij. Wil je de hele uitzending terugkijken? https://www.blckbx.tv/livestreams/blc… Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert