MediaManiac9470 Abonnenten

Speichern16.420 Aufrufe 01.12.2022

Tweede Kamer Debat – BBB bijdrage Caroline van der Plas. November 2022 Caroline van der Plas van BBB dient een motie van wantrouwen in tegen minister Christianne van der Wal-Zeggelink van stikstof en natuur van het CDA naar aanleiding van de zoveelste fouten van de regering. En eist dat ze opstapt door de draai om de uren van het rapport van Remkes voor Kabinet Mark Rutte IV. Thom van Campen van VVD reageert meteen daarop richting het adres van Caroline van der Plas met hoelang zij nog blijft zitten en het debat wonen omdat dan zogenaamd het debat in de Tweede Kamer geen zin meer heeft. Caroline van der Plas van BBB geeft aan dat er een kunstje wordt geflikt en het er zo een circus is. Tweede Kamer debat – Politiek – Nederland – 3 November 2022 – Bijdrage BoerBurgerBeweging

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert